• rreth_ne
 • turne i fabrikës
X
#TEXTLINK#

pse na zgjodhet ne

Donglai Industry ishte fillimisht një prodhues i materialeve vetëngjitëse.Pas më shumë se tridhjetë vjet zhvillimi, me filozofinë e biznesit të "përpjekjes për t'i bërë përshtypje klientëve", ne kemi formuar një kompani që integron prodhimin, kërkimin dhe zhvillimin, dhe shitjet e materialeve vetëngjitëse dhe etiketat e produkteve të gatshme.Ne kemi krijuar partneritete me shumë marka dhe ndërmarrje.Dhe përdorni ekspertizën tonë të pasur për t'u ofruar atyre zgjidhje inovative të etiketës së dizajnit të paketimit të produkteve për të arritur objektivat e tyre të biznesit dhe të zhvillimit të qëndrueshëm.Ne jemi të përkushtuar të bëhemi furnizuesi kryesor në botë i materialeve të etiketës.Pavarësisht se ku jeni, ne ofrojmë shërbime të klasit botëror.

 • -
  E themeluar në vitin 1986
 • -+
  30+ vite eksperience
 • -+
  Më shumë se 100 produkte
 • -$
  Më shumë se 1 miliard

Aplikimi i produktit

Ne ju ofrojmë:
Letër vetëngjitëse ose jo ngjitëse, film, Roll me letër alumini.

Kompania Donglai është një ndërmarrje globale e prodhimit të materialeve, që u ofron klientëve zgjidhje profesionale etiketimi, të përdorura gjerësisht në kimikatet e përditshme, paketimin e ushqimit, magazinimin e logjistikës, fushat industriale dhe mjekësore.

 • Material ngjitës PC
 • Materiali ngjitës PET
 • Material ngjitës PVC
 • Ndihmë materiale ngjitëse
 • Letër ngjitëse
 • Etiketat e verës së kuqe, birrës dhe pijeve

Më shumë Produkte

Certifikata jonë

 • SGS
 • SGS_a
 • SGS_b
 • SGS_c
 • SGS_d
 • SGS_e
 • SGS_f
 • SGS_f

Lajmet e Kompanisë

mollë

Aplikimi i Etiketës Sticker në Industrinë Ushqimore

Për etiketat e lidhura me ushqimin, performanca e kërkuar ndryshon sipas mjediseve të ndryshme të përdorimit.Për shembull, etiketat e përdorura në shishet e verës së kuqe dhe shishet e verës duhet të jenë të qëndrueshme, edhe nëse ato janë të zhytura në ujë, ato nuk do të zhvishen apo rrudhen.Etiketa e luajtshme ka kaluar...

Aplikimi i Etiketës Sticker në Nevojat Ditore

Aplikimi i Etiketës Sticker në Nevojat Ditore

Për etiketën e logos, kërkohet të ketë kreativitet për të shprehur imazhin e mallit.Sidomos kur ena është në formë shisheje, është e nevojshme që të ketë performancën që etiketa të mos zhvishet dhe rrudhet kur shtypet (shtrydhet).Për rrumbullakët dhe o...

 • DLAI në ekspozitë në Rusi